Konstruktionsstål


& Specialstål

Konstruktionsstål

 

Leder du efter løsninger indenfor konstruktionsstål eller specialstål? Hos EBI leverer vi stål til industrien. Det arbejde vi udfører og de løsninger vi tilbyder, tager afsæt i vores mangeårige erfaring med forskelligt slags arbejde indenfor stål, og det betyder at vi er en kompetent og pålidelig samarbejdspartner - uanset hvad vores kundes behov er.


Kort leveringstid

Hos EBI har samarbejdet med vores kunder topprioritet, og derfor tilbyder vi en så kort leveringstid som muligt, så man som kunde hurtigt kan komme igang eller komme videre med sine projekter. Det betyder, at man som kunde alt efter produkt og mængde får leveret sit stål fra europæiske samarbejdspartnere indenfor 5-8 arbejdsdage.

Ved større saveopgaver eller produktionssavning aftales leveringstiden fra gang til gang, men vi bestræber os altid på, at vores kunder får leveret løsningen så hurtigt som muligt.

 

Know-how og erfaring

Hos EBI har vi gennem tiderne indgået i og leveret stål til både større og mindre projekter, hvor vi har stillet vores ekspertise og produkter til rådighed og dermed været med til at sikre det bedst mulige slutresultat.

 

Konstruktionsstål hos EBI

Konkret tilbyder vi hos EBI et bredt sortiment indenfor ulegeret, sejhærdet, indsætningsstål, blankt- og automatstål. Derunder hører kulstofstål, varmfast stål, nitrerstål og kuglelejestål. Vi kan også tilbyde specielle legeringer indenfor samtlige produktområder.

 

Specialstål hos EBI

Hos EBI finder du et stort udvalg af specialstål fra vores mange forskellige samarbejdspartnere. Vi skaffer bl.a. Hastelloy®, Alloy, Inconel® og Titan.

Senest har vi indgået aftale om forhandling af AK Steel´s produkter i Danmark.
• PH segmentet (Precipitation Hardening) herunder 17-4
• NITRONIC® 50/NITRONIC® 60 (Nitro = Nitrogen, Nic = Nickel)
• ARMCO® Pure Iron og ARMCO® Telar 57

 

Ovenstående løsninger, kan leveres fra europæiske lagre eller nyproduktion alt efter aftale og behov.

For detaljer omkring hvilke stålkvaliteter EBI kan levere, klik på nedenstående leveringsprogrammer

 

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere omkring vores forskellige løsninger inden for Konstruktionsstål & Specialstål eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 4497 8111 eller mail salg@ebi.dk til en uforpligtende samtale.

 

Leveringsprogrammer:

Pdf pdf2 pdf2 pdf2 pdf2 pdf2 pdf2pdf2

 

 

Kontakt:

 

T: + 45 44 97 81 11

F: + 45 44 68 06 26


E-Mail: salg(at)ebi.dk

 

 

 

Konstruktionsstål & Specialstål