Normdele


Hos EBI A/S lægger vi stor vægt på at være en af de førende og mest serviceminded udbydere af normdele. Derfor tilbydes vores kunder et bredt sortiment af kvalitets normdele til konkurrencedygtige priser. Vores sortiment indeholder et stort udvalg af produkter til brug i værktøjsindustrien inden for snit, stans og plast. Hos EBI tilbyder vi alt fra søjler og bøsninger til søgerstål og underlagsfolie, FIBROFLEX og meget mere. Vi står klar til alt fra den lille ordre til den store udskiftning alle sliddele i et værktøj. Vi ønsker at efterkomme alle forespørgsler fra vores kunder, også når der er brug for specielle mål eller dimensioner.

 

Hos EBI A/S er det essentielt at have de bedste samarbejdspartnere, så vi kan sørge for at opretholde den høje kvalitet, som vi altid stræber efter. Vi har agenturet i Danmark for FIBRO Normdele og Hasberg Schneider, og derudover et solidt samarbejde med Heinrich Kipp. Ligesom os, har vores samarbejdspartnere fokus på høj kvalitet og et bredt sortiment med et alsidigt produktprogram. Herunder kan du undersøge vores sortiment fra vores samarbejdspartnere.

 

FIBRO
Hasberg Schneider
KIPP

 

Vi stiler efter at levere vores produkter hurtigst muligt. Vores leveringstid af FIBRO normdele er oftest 2-3 dage, men kan også levere fra dag-dag ved hastesager. Leveringstiden på øvrige normdele veksler afhængigt af det ønskede produkt.

 

Hvis du ønsker at høre mere om vores normdele, ikke kan finde de normdele, som du skal bruge, eller har du specielle ønsker, så er du mere end velkommen til at kontakte os på enten tlf. 44 97 81 11 eller salg@ebi.dk. Med vores mangeårige samarbejde med FIBRO tilbyder vi en helt exceptionel erfaring inden for normdele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt:

 

T: +45 44 97 81 11

F: +45 44 68 06 26

 

E-mail: salg(at)ebi.dk

Normdele